Psihoterapeuti

Delia Mina, Psiholog Psihoterapeut, fondator al Centrului de Psihoterapie Psihanalitica
  • Experieță
  • Clienți
  • Sesiuni Video
  • Evenimente anuale

Delia Mina – Psiholog Psihoterapeut, fondator al Centrului de Psihoterapie Psihanalitica

Psihologia a fost întotdeauna o constantă a vieții mele încă din primele momente în care începeam să înțeleg lumea în care trăim. Într-o societate cu o coeziune din ce în ce mai mică, întotdeauna mi-am dorit ca cei de lângă mine (prieteni, amici, pacienți, familie) să simtă angajamentul meu uman fața de ei, iar expresia în plan profesional să se traducă prin profesionalism.
Cu o viață proiectată a fi tot timpul în proximitatea psihologiei nu am neglijat niciodată importanța cercetării si nici comunicarea cu cei ce îmi sunt colegi.

Sunt psiholog psihoterapeut cu dubla specializare, atât în Psihoterapiile Cognitiv – Comportamentale , cât și în Psihoterapie Psihanalitică, am mii de ore de analiză personală și o curiozitate infinită în a cunoaște mintea umană, acumulând astfel o experiența de aproape 10 ani în domeniul clinic. De asemenea, interesele mele au întâlnit lumea marketingului in anul 2013, iar de atunci fac parte din Departamentul de Psihologia Consumatorului din cadrul BitDefender.

Curiozitatea și pasiunea pentru oameni si pentru domeniul psihologiei au fost fundament si pentru alte proiecte, astfel ca, din 2018, fac parte dintr-o echipa de psihologi împreuna cu care desfășor o cercetare despre Stima de sine la romani.
Încă de la începutul formarii mele ca psihoterapeut, am înțeles că cea mai adâncă motivație a ființei umane este legătura emoționala cu un celălalt, iar experiența acumulată în lucrul cu oamenii mi-a dovedit că încă din primele momente de viată universul nostru psihologic, lumea interna este animata si influențată de aceste legături de atașament timpurii care se traduc, ulterior, într-o stima de sine stabila, in puterea si succesul in munca sau relațiile cu ceilalți.
Ca psiholog psihanalist, credința cu care pornesc in fiecare proces psihoterapeutic este ca a fi in contact cu propriile emoții, ca a conștientiza modurile disfuncționale de relaționare cu ceilalți si a înțelege originea inconștienta a motivațiilor din spatele propriilor comportamente sunt calea către creștere si maturizare, doua condiții esențiale pentru a face fata provocărilor vieții, dar si pentru o viată plina de satisfacții.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

FII MEREU LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE CENTRULUI DE PSIHOTERAPIE PSIHANALITICĂ

Adresă

Str. Nicolae Constantinescu nr.13, Bucuresti, Sector 1

Telefon

0724510687

Email

psihoterapeut.deliamina@gmail.com