Proiecte

Popularizarea Psihoterapiei

Când știm cum funcționează mintea umană, trăirea propriei vieții devine o experiență autentică, încântătoare.

Proiectul de popularizare a psihoterapiei psihanalitice și de informare a publicului despre funcționarea mintii umane este un instrument indispensabil de „self help” al cărui scop este îmbunătățirea stării de bine.

Ora de psihanaliză & Clasa de Psihanaliză

Sunt două dintre proiectele care presupun workshopuri, seminare și cursuri prin care dorim să aducem cunoașterea psihologică și experiența specialiștilor noștri în domeniul psihologiei și comportamentului uman cât mai aproape de public. Credem că, indiferent de domeniul în care lucrăm, avem nevoie de o cunoaștere mai profundă a naturii ființei umane și de o cunoaștere a propriei minți pentru o viață mai satisfăcătoare.

Cercetare

Proiectele de cercetare vin în sprijinul promovării sănătății mintale și stării de bine sociale prin întărirea serviciilor de psihoterapie și consiliere psihodinamica.
Aspirațiile noastre sunt să contribuim la dezvoltarea domeniului psihologiei și, prin asta, să contribuim la starea de bine a societății.
Aplicam cunoașterea psihologica pentru a rezolva problemele psihologice de zi cu zi atât la nivel de individ, cât și la nivel de grupuri sau organizații.

Voluntariat

Din grija pentru ceilalți și din dorința de a oferi comunității din resursele noastre, proiectele de voluntariat vin în întimpinarea celor care au nevoie de sprijin și suport psihologic.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

FII MEREU LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE CENTRULUI DE PSIHOTERAPIE PSIHANALITICĂ

Adresă

Str. Nicolae Constantinescu nr.13, Bucuresti, Sector 1

Telefon

0724510687

Email

psihoterapeut.deliamina@gmail.com